Help je mee

Je kan ons op verschillende manieren helpen :


1. Giften met fiscaal attest

Voor de bouw van ons huis op de Hertogensite in Leuven openden we een projectrekening bij de Koning Boudewijnstichting. Schenk je op deze rekening 40 euro of meer? Dan krijg je een fiscaal attest.

De Koning Boudewijnstichting verleent haar medewerking aan het project. Giften vanaf 40 euro per jaar aan de Stichting geven aanleiding tot een belastingvermindering van 45 % op het werkelijk gestorte bedrag d.w.z. als je 100 euro schenkt aan Honk dit jou een fiscaal voordeel geeft van 45 euro en het jou netto 55 euro kost.

Stort het bedrag van jouw keuze op onze projectrekening, beheerd bij de Koning Boudewijnstichting :

  • Rekeningnummer : BE10 0000 0000 0404
  • BIC : BPOTBEB1
  • Op naam van de Koning Boudewijnstichting, Brussel
  • Structurele mededeling : +++128/3183/00070+++

Opgelet: Gebruik alleen deze gestructureerde mededeling. Zo komt het geld zeker bij Honk terecht.2. Aandelen van 1.000 euro

Als aandeelhouder ben je vennoot en treed je automatisch toe tot de Algemene Vergadering. Je kan steeds aandelen bijnemen, je kan ook uitstappen. Dit laatste kan pas vijf jaar na de toetreding.Zo brengt het de stabiliteit van de beginnende coöperatieve niet in het gedrang. Bij een uitstap krijg je de nominale waarde van je aandelen terug.

Wil je deelnemen aan dit sociaal-maatschappelijk project KOOP dan één of meerdere aandelen. Vul dit formulier in of stuur ons een mail naar [email protected] en wij contacteren je persoonlijk.3. Onze cava al geproefd ?

Fabienne en Marc Dulst zijn de ouders van HONKer Elien. Zij hebben een wijnhandel in Blanden. De HONK-cava is één van de vele lekkere bubbels en wijnen in hun gamma.

Waar kopen ?

Dulst wijn met advies - Bierbeekstraat 21, 3052 Blanden - www.dulst.be - [email protected]

Hoeveel kost de HONK-cava ?

66 euro voor een doos van 6 flessen. Per fles gaat er 2 euro naar HONK.

Slecht te been ? Of een grote bestelling (en een te kleine auto) ?

Stuur ons een mail. We nemen zo snel mogelijk contact met je op en regelen iets.

Over de cava

De HONK-cava is niet zomaar een cava... Het is een "brut nature". Zonder toegevoegde suikers dus. Omdat deze cava enkele maanden langer op zijn gist mocht rusten, heeft hij een fijne bubbel. De kleur is lichtgeel. De neus is fris met gerookte tinten en gedroogd fruit. In de mond is de HONK-cava persistent en geeft hij mooie afgeronde zuren met indrukken van biscuit en broodkruim. De ideale schenktemperatuur is 7°C.

Op de flanken van het natuurgebied Muntanyans, vlakbij Barcelona, ligt de 48 ha grote wijngaard van Anna Vallès en Jordi Ventosa. Het klimaat is er ideaal voor de drie druivensoorten - Macabeo, Parellada en Xarel-lo - waaruit deze HONK-cava is samengesteld.Dit sympathieke familiedomein kiest resoluut voor kwaliteit en doet niet mee aan massaproductie.